Opbouw nieuwe Blokker is in volle gang!

tn_dsc06389NEEDE – In Eibergen ‘pochen’ ze altijd over de Hema, maar Needenaren kunnen straks de ogen uitsteken met een spiksplinternieuwe Blokker. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de opbouw van het nieuwe filiaal. De ramen van het pand (op de hoek Rapenburg met de Ruwenhofstraat) zijn aan de binnenkant beplakt met papier. Niemand kan aan de buitenkant zien wat er allemaal gebeurd. Maar toch laat de eigenaresse – Trudy ten Hoopen – een tipje van de sluier zien aan Nieuwsuitberkelland.nl!

De inrichting van de zaak wordt verzorgd door Eiki uit Neede (een bedrijf dat gespecialiseerd is in winkelinterieurs). Alle stellingen en displays zijn gemaakt en opgebouwd door het Needse bedrijf (zie foto’s). “De medewerkers kunnen voor het eerst op de fiets naar een klus. Normaal moeten ze per bus vele kilometers maken om op de montageplek te komen”, grapt Ton van der Kaap. Eiki richt voor het eerst een Blokker winkel in. De eigenaar van Eiki – Bert Izaks – is daarom ook blij dat ze het concept Blokker mogen produceren.

Bijna niets van de oude Blokker blijft over. Ten Hoopen: “Misschien nog wat goederen die in het assortiment blijven. Maar voor de rest is alles nieuw.” Deze week worden de laatste werkzaamheden aan het stellingmateriaal afgerond. Volgende week gaat een team de winkel schoonmaken en opnieuw inrichten. Op 28 juli sluit de Blokker aan de Nieuwstraat de deuren. Na ruim een maand hard werken gaat de nieuwe winkel open.

“De openingsdatum staat al op papier. Op 5 september komt er een officiële opening. Er komt een speciale folder uit die heel Neede in de bus krijgt.” De nieuwe Blokker is volgens Ten Hoopen een aanwinst voor Neede.

Eerdere bericht: Blokker gaat verhuizen naar ander pand

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2931]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven