Bezoekers genieten van ‘Running Show’

tn_dsc09287EIBERGEN – Er was zondag tijdens de Running Show genoeg te zien, te horen en te proeven. Op drie verschillende locaties werden de vele bezoekers door ruim zeventien ondernemers vermaakt. Bij Berenpas kreeg kunstenares Janet Timmerije een bijzondere opdracht. Ze mocht de motorkap van een gloednieuwe Nissan Pixo beschilderen (zie video). ”We gaan dit collectors item gewoon verkopen”, geeft Eelco Kruidenier aan. In de showroom was ook veel aandacht voor uiterlijke verzorging. Medewerkers van Flair Haarmode knipte een aantal modellen in een bijzondere kappersstoel!

De dames werden in twee oldtimers genipt. Berenpas bood de bezoekers een proefrit aan in een elektrische auto. Gerwin Starink (keurslager Boenders) en een kok van de Klok zorgde voor de inwendige mensen. De biefstukjes werden vers gesneden (zie foto’s en video). Starink vertelde vol trots over het oude ambacht. Op de tweede locatie – het labyrint in Mallum – werd ook van alles georganiseerd.

Hans Hulshof liet aan alle bezoekers zijn eigengemaakte ijs proeven. Ook bakker Rudy Schreuder was van de partij (zie video). Fotograaf Han te Hennepe liet zijn werk zien en zette de bezoekers op de foto. De dag werd afgesloten met een diner en een modeshow bij de Klok.

Marieke Altena was laaiend enthousiast over de sfeer en belangstelling tijdens de Running Show.

Eerdere bericht: Ondernemers klaar voor Running Show

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3060]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven