‘Bella Italia’ is maandag officieel geopend

tn_dsc01467EIBERGEN – Het is een aanwinst voor Eibergen: IJscafé Bella Italia. Eigenaar Emanuel Kacmaz heeft dag en nacht gewerkt in het horecapand aan de Brink (voorheen Gourmet). “We hebben vannacht nog de puntjes op de i gezet. Om 04.00 uur waren we klaar met de verbouwing en inrichting van de zaak.” Maandagmorgen 19 november om 10.00 uur gingen de deuren van Bella Italia officieel open. Heel wat nieuwsgierige voorbijgangers konden het niet laten om even binnen een kijkje te nemen. Vanaf nu is de zaak zeven dagen per week geopend.

Het bedrijf heeft een diversiteit aan gerechten op de menukaart staan (voor lunch, diner of een klein hapje). Van toast, pizza, pasta, koffie met gebak en ambachtelijk Italiaans ijs het aanbod is groot te noemen. Het interieur is strak en modern (zie foto’s). “Er is niets meer van de oude zaak te herkennen. Zelfs de keuken en de wc’s hebben we aangepakt”, zegt Kacmaz.

Iedere horecazaak schenkt een biertje. Emanuel heeft niet gekozen voor Grolsch of Heineken maar verkoopt Italiaans bier (Peroni). ”We zijn iedere dag van 10.00 uur tot 20.00 uur geopend. Op vrijdag gaan we door tot 21.00 uur in verband met de koopavond.”

In de zomer is de eigenaar van plan om langer open te blijven. “Dan hebben we buiten het terras natuurlijk weer uitgestald.”

Eerdere bericht: Gourmet wordt omgetoverd tot ijscafé

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3243]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven