Maandag: Opnieuw raak op Stokkersweg!

stokker-3EIBERGEN – Is dit geen waarschuwing voor de gemeente en provincie Gelderland? Vandaag (maandag 10 december) rond 13.30 uur heeft er opnieuw een ongeval plaatsgevonden op de gevaarlijke kruising Stokkersweg met de Borculoseweg in Eibergen. Ook gisteren was er een aanrijding op het kruispunt. Wonder boven wonder vielen er bij de ongevallen geen gewonden. Bij het ongeval zijn ook twee paarden betrokken geraakt. De dieren hebben volgens de eigenaar geen verwondingen opgelopen.

De politie kwam niet ter plaatse (doen ze meestal als er geen letsel is). De bestuurders moesten zelf een sleepdienst bellen en de rommel opruimen. De laatste maanden hebben er meerdere aanrijdingen plaatsgevonden op de ‘black spot’ (vaak niet in de media genoemd omdat het kleine ongevallen waren). Een tijd terug zijn er op het kruispunt stopborden geplaatst (eind 2011). Een aantal weken ging het goed. Maar de politie merkt dat bestuurders het stopbord negeren en gewoon doorrijden.

De politie heeft in een eerder bericht aangegeven extra te gaan controleren op de kruising. Of dat nu nog gebeurd is niet bekend. Duidelijk is wel dat er wat moet gebeuren voordat er dodelijke slachtoffers vallen!

Eerdere bericht: Kruising Stokkersweg blijft nog gevaarlijk

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3291]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven