Politiehonden op zoek naar vermiste Aalt

tn_dsc02018BORCULO – Politie Berkelland zit nog steeds met een grote vraag: Waar is de vermiste Aalt van Kernebeek? De zoekactie die afgelopen zondag werd gestart in Borculo leverde niets op. Daarom heeft de politie maandag 17 december – de gehele dag – opnieuw gezocht naar Aalt (53). Op verschillende plekken werden speurhonden ingezet. Onder leiding van het Team Specialistische Honden (TSH) werden de gebieden uitgekamt. Er is gezocht langs en in de Berkel, in de bossen bij het Galgenveld, en in de omgeving van de Hambroekplas. Voor de politie is de verdwijning van de Borculoër nog steeds een groot raadsel.

Bij de Berkel aan de Burgemeester Bloemersstraat werden twee politiehonden ingezet. Wijkagenten Eric Knol en Eddie van Melis stonden langs de kade om suggesties te geven. Heel wat inwoners kwamen even poolshoogte nemen. Er werden vragen gesteld en tips overhandigd aan de politie. Tot heden (15.00 uur) is Aalt nog steeds niet gevonden. Veel mensen leven met de familie mee en hebben dag en nacht gezocht naar Aalt.

Er zijn veel open vragen: Is Aalt verongelukt tijdens de tocht naar huis? Had hij per ongeluk iets gezien, wat hij niet had mogen zien? Heeft Aalt een einde gemaakt aan zijn leven?, maar waar iedereen op hoopt is dat hij er gewoon even tussen uit is en binnenkort weer tevoorschijn komt.

De politie is nog steeds op zoek naar tips en getuigen. Heeft u Aalt ergens gezien of weet u meer over deze zaak bel dan de politie via 0900-8844.

Eerdere bericht: Help zoeken: Borculoër al dagen vermist!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3312]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven