Automobliliste rijdt bomen van de sokken

boom-omver-goedEIBERGEN – Ze had zeker een engel op haar schouder, de bestuurster die maandagmiddag tegen 15.10 uur langs de Haaksbergseweg (N18) in Eibergen vier jonge bomen van de sokken reed. “De vrouw heeft erg veel geluk gehad. Kort geleden zijn de dikke bomen die hier stonden gekapt en vervangen door nieuwe aanplant. Dit ongeval had daarom heel anders kunnen aflopen”, zegt buurtbewoner Roy Leverink. Volgens ooggetuigen ging het bij de vluchtheuvel – ter hoogte van het kombord – al mis. “De vrouw kwam daar al aan het slingeren. Ze was letterlijk en figuurlijk de weg kwijt.” Wonder boven wonder raakte de vrouw uit Vragender niet gewond.

Na het ongeval raakte de bestuurster in shock en wilde zo de weg weer oprijden. Een oplettende automobilist – die achter haar reed – kon nog net optijd de sleutels uit het contact halen. Voordat de vrouw de bomen raakte kwam ze ook nog in botsing met een tegemoetkomende auto. Gelukkig viel deze schade mee. Maar de inzittenden van deze auto – een echtpaar uit Neede – schrokken zich een hoedje toen opeens een auto op hun weghelft kwam.

De politie kwam ter plaatse om de aanrijding te onderzoeken. Mogelijk heeft de vrouw een black-out gehad. De voertuigen liepen bijna geen schade op. Maar in het plantsoen is de ravage groot (zie foto’s).

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3364]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Automobliliste rijdt bomen van de sokken”

  1. Die vrouw heeft inderdaad veel geluk gehad! Op zo’n drukke weg had dit heel anders kunnen aflopen. Hopen dat het goed gaat met de mevrouw ut Vragender

  2. Ik heb ongeval voor mijn ogen zien gebeuren. Het is een wonder dat dit met een sisser is afgelopen. Ben benieuwd hoe het met de bestuurster is

  3. hopenlijk gaat het weer goed met de vrouw uit Vragender.Ze heft erg vel geluk gehad.Voor de verzekringtechnische zaak zal dit nog een nasleep vwb vernieling van de bomen. Uit het verleden is zoiets in Eibergen al een procedurezaak geworden voor het gerecht. Hopenlijk is zij goed verzekerd.

  4. Buurtbewoner x

    En Omroep Gelderland reed er gewoon langs. Nieuws uit de Achterhoek is niet belangrijk

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven