Bloemenhoekje wordt volledig vernieuwd

tn_img711EIBERGEN – Het Bloemenhoekje aan de Brink wordt sinds maandagmorgen helemaal gestript. De winkel ondergaat hiermee een grondige metamorfose. Jolanda Bolster: “Ik kan niet wachten totdat het klaar is. Alles wordt vernieuwd van plafond tot wc’s. Onze zaak krijgt een compleet nieuwe look.” Maandag 7 januari is het Bloemenhoekje tijdelijk verplaatst. De ‘bloemendames’ hebben nu een noodwinkel naast Discus Florijn geopend. “We zijn blij met deze oplossing. Zo kunnen we onze klanten netjes blijven bedienen.” De verbouwing van het Bloemenhoekje neemt ongeveer vier tot vijf weken in beslag.

Maandagmiddag keken veel klanten verbaasd op toen ze de noodwinkel bezochten. “Ze hebben allemaal begrip voor de situatie.” Naast de winkel (interieur) wordt ook het aanzicht van het pand vernieuwd. “We krijgen net als bij de dierenzaak grote ramen en een elektrische deur. De bouwvakkers gaan de lijnen dus doortrekken.” Jolanda is blij met de grote ruiten. “We krijgen straks een mega etalage waar we onze producten ruim kunnen presenteren.

Pandeigenaar Egbert Florijn heeft opdracht gegeven om de voorgevel te vernieuwen. Begin februari hopen John en Jolanda Bolster de nieuwe zaak te openen. Het Bloemenhoekje is een begrip in Berkelland. De ondernemers hebben een winkel in Eibergen, Neede, Borculo en in Haaksbergen.

Meer informatie op de website www.bloemenhoekje.com.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3366]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Bloemenhoekje wordt volledig vernieuwd”

  1. Eibergse Jaap

    En dat in de zogenaamde crisistijd.. Berkelland moet trots zijn op zulke ondernemers. Jolanda je bent een topwijf Ook in Neede kom ik graag een bloemetje kopen. Ga zo door

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven