Danny Siteur start broodjes bezorgservice

broodje-goedEIBERGEN – Verse broodjes op zondagmorgen? Ja, dat kan binnenkort in Eibergen. Jonge ondernemer Danny Siteur start vanaf 10 februari met broodjes bezorgservice ‘Broodjes van Daar’. Volgens Danny is het letterlijk en figuurlijk een gat in de markt. “Op zondag is geen enkele bakker geopend. De vraag naar verse broodjes is dan groot. We gaan dit gat opvullen”, lacht Siteur. De Eibergenaar heeft het nieuwe bedrijf niet alleen opgezet. ”Arnoud van der Most regelt het financiële gedeelte voor mij. Hij studeert bedrijfseconomie en heeft daarom voldoende kennis.” Broodjes van Daar is op dit moment de eerste broodjes bezorgservice in Berkelland.

De bestellingen kunnen vanaf nu geplaatst worden op Broodjesvandaar.nl. “We hebben een contract afgesloten met een Duitse bakker. Die voorziet ons iedere zondagmorgen van versgebakken broodjes. We hebben een ruim assortiment. Van Duitse broodjes tot heerlijke croissants. Ze worden elke zondag om 03.00 uur gebakken. Voor 10.00 moeten alle bezorgingen afgeleverd zijn.” Op dit moment kunnen de broodjes alleen bezorgd worden in Eibergen. “Als het concept aanslaat dat willen we ons gebied gaan vergroten”, aldus Siteur.

Bestellingen kunnen ook doorgeven worden via mail ([email protected]) , SMS (06-83904751) of telefoon. Zie www.broodjesvandaar.nl voor meer informatie. Broodjes van Daar is ook te volgen via Twitter en Facebook. Klanten hoeven niet na elke bestelling een bedrag over te maken. Aan het einde van de maand ontvangen ze een factuur. Danny Siteur en Arnoud van der Morst zijn kunnen niet wachten op de eerste bestelling.

“Ik heb mijn vrienden en familie al stiekem ingelicht over mijn plannen. Ze vonden het geweldig!”

Deel dit artikel:

16 gedachten over “Danny Siteur start broodjes bezorgservice”

  1. als ik broodjes nodig heb haal ik ze wel op zaterdag bij de bakker net zo makkelijk en net zo vers. Wat een onzin zeg!

  2. Lekkere Deutsche Brotchen, besser wie das brot von Martin Stroet, haha, lass komen das brot.

  3. voor 10.00 uur geleverd. Dus als het drukker wordt, dan kunnen ze ook al om 7 uur voor je deur staan?

  4. Ja hoor, is hij dan bakker van beroep, alleen dan zijn ze vers anders kan je ze gewoon zaterdags bij de bakker kopen, net zo vers en wel veel goedkoper.

  5. haal ze wel bij de bakker, broodjes van 30 cent gratis rondbrengen, wat een gat in de markt

  6. nou de harde broodjes van zaterdag kan je echt niet meer eten op zondag taai taai, dus zondag is echt cool, eindelijk is wat goeds hier in dat saaie eibergen, wie wil er nu niet op zondagmorgen als moeder verrast worden met een lekker vers broodje op bed. zet hem op jongens,kijken hoe het loopt en langzaam assortiment uitbreiden.

  7. leuk jongens goed dat jullie iets nieuws proberen zo worden de ondernemers van de toekomst geboren.

  8. Dat Duitse brood valt niet te vreten,in Duitsland is alleen de benzine, alcohol en de koekjes lekker en goedkoop.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven