Sneeuw: Nog een aanrijding met letsel

foto ongeval AOC BORCULO – Tijdens het winterse weer met sneeuwval is er dinsdagmiddag 15 januari een ongeval gebeurt op de Ruurloseweg N315 in Borculo. Hierbij kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing. De bestuurder van één van de betrokken voertuigen is door de brandweer uit het voertuig bevrijd. Dit slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoert. De bestuurder van het andere voertuig kwam, zover bekend, met de schrik vrij. Beide voertuigen zijn afgesleept. De politie onderzoekt de toedracht. Het vermoeden bestaat dat de gladheid een rol heeft gespeeld bij het ongeval. Tijdens het ongeval sneeuwde het stevig.

[nggallery id=3393]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Sneeuw: Nog een aanrijding met letsel”

  1. Goede avond, via deze weg wil ik iedereen bedanken die mij geholpen heeft in de auto en om mij uit de auto te halen,
    mijn letsel is boven wonder mee gevallen, wat hechtingen in de arm, beschadiging op de benen en bont en blauw en kneuzingen op de borstkast, wel erge hoofdpijn, maar dat kan ook niet anders, toch wil ik kwijt dat dit ongeval dus niks met gladheid te maken had. want de weg was goed. Dus bij deze alle hulpverleners bedankt en in het bijzonder die eerste momenten van het ongeval, de meneer van de vrachtwagen en de meneer van het AOC, ik was erg blij met jullie. groetjes Diana

  2. Beterschap diana.
    Blij dat t redelijk goed met je is afgelopen. Wat ik ook knap vind dat je de eerste bent die als betrokkene vant ongeval reageert en dat je de hulpverleners en de eerste mensen die by je waren bedankt. Echt top.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven