Groenloseweg dicht door flinke aanrijding

tn_dsc02595EIBERGEN – De Groenloseweg (N18) tussen Eibergen en Groenlo is vanmiddag vanaf 12.30 uur een tijd lang afgesloten geweest door een zwaar ongeval. Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing op het rechte stuk voor Saint-Gobain. Een bestuurster is door de brandweer bevrijd. Ze werd met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. De inzittenden van de andere auto kwamen met de schrik vrij. Na het ongeval heeft politie Berkelland meteen een omleiding ingesteld. Het verkeer kon via het industrieterrein (de Kiefte) de N18 weer op. Agenten stonden op de weg om het verkeer in goede banen te leiden

Politie Berkelland kan nog niets vertellen over de toedracht van het ongeval. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd. Ter plaatse zijn getuigen gehoord. Het ongeval heeft een flinke ravage achtergelaten. De Groenloseweg (N18) lag bezaaid met onderdelen (zie foto’s).

Een sleepdienst heeft beide auto’s afgevoerd. Het ongeval trok heel wat bekijks. Medewerkers van Saint-Gobain schrokken zich een hoedje en gingen poolshoogte nemen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3367]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Groenloseweg dicht door flinke aanrijding”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven