Herrieschopper aangehouden door politie

NEEDE – De politie heeft zaterdagnacht – na een melding van geluidsoverlast in de Oudestraat – een herrieschopper aangehouden. De man zat in een auto en was continu onnodig aan het claxonneren. Waarom de bestuurder zo uit zijn dak ging is nog onbekend. De man is voor een nacht ingesloten op het politiebureau in Doetinchem. In dezelfde nacht is er in Neede nog iemand aangehouden. Dat schrijft wijkagent Eric knol op zijn Twitterpagina.

Update zondagmorgen 27 januari 13.30 uur:
Omstreeks 01.00 uur kreeg de politie melding van geluidsoverlast op de Oudestraat in Neede. Een inzittende van een stilstaande auto zou constant aan het claxonneren zijn. Een voorbijganger zag dat de bestuurder van de auto een op een vuurwapen gelijkend voorwerp in de auto had liggen en schakelde de politie in. In de auto troffen de agenten een 22-jarige Poolse man en een gaspistool aan. De man hoorde vermoedelijk bij de 21-jarige man die kort ervoor was aangehouden voor vernielingen in een horecagelegenheid. De 22-jarige man is voor verder onderzoek ingesloten.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Herrieschopper aangehouden door politie”

  1. Lang leve de EU! Toch wel raar dat die oostbloklanden er bij zitten. Als ze de muur in Duitsland toendertijd hogerop hadden gemetselt dan hadden we die onzin nu niet 🙂

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven