Openluchttheater wint ‘Glazen Waterrot’

EIBERGEN – Zondag om 12.00 uur is in Eibergen de ‘Glazen Waterrot’ uitgereikt. Deze prijs wordt jaarlijks overhandigt aan een persoon, instelling of verenging die zich inzet voor de Eibergse samenleving. Het openluchttheater in Eibergen was dit jaar de winnaar. Ze gingen met de ‘Waterrot’ naar huis. Voorzitter Henk Nijhof en penningmeester Ton Schepers mochten de prijs in ontvangst nemen.

De vrijwilligers van het theater waren erg blij met de prijs. “Deze mensen zetten zich al jaren in voor Eibergen. Vaak wordt hun inzet onderschat”, zegt Joop ten Have. De Waterrot’n hebben aankomende maanden nog een druk programma.

Op 25 januari organiseert de groep een schlagerfestival bij Grenszicht in Holterhoek. Daarna volgt op 9 februari de optocht. En op 12 februari wordt het carnavalsseizoen afgesloten met een ouderenmiddag bij de Klok.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Openluchttheater wint ‘Glazen Waterrot’”

  1. Dit is geweldig, deze mensen hebben dit heel erg verdiend. Elke waardering is zeer welkom. Ik verheug me zeer op de komende evenementen in het Open Lucht Theater!

    Robert

  2. NUB zou eigenlijk NUE moeten zijn. In Neede zijn gisteren ook onderscheidingen uitgereikt maar daar is niets over te vinden.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven