Piet en René Froger duiken op in Eibergen

tn_dsc02806_0EIBERGEN – De bekendste weerman van Nederland – Piet Paulusma – heeft zaterdagavond (12 januari) zijn weerpraatje opgenomen in Eibergen. De opnames vonden tegen 18.15 uur plaats bij Hof van Eckberge. Tot het laatste moment bleef zijn komst geheim. De opnames werden door meer BN’ers bijgewoond. Niemand minder dan René Froger en zijn vrouw Natasja deden Eibergen aan. Bezoekers van Hof van Eckberge keken verbaasd op toen de drie bekende Nederlanders binnen stapte bij het complex aan de Lintveldseweg en daar een hapje en een drankje nuttigden. Fans riepen meteen ”Oant moarn!”

Op de parkeerplaats van Hof van Eckberge werd het praatje gemaakt. René Froger liet daar voor het eerst zijn nieuwe ‘Toppers-auto’ zien. René gaat zondag met deze auto deelnemen aan de Arctic Challenge. De tocht werd volop gepromoot door Piet Paulusma. Vanavond (zaterdag) wordt het weerbericht uitgezonden (aan het einde van Hart van Nederland).

Kijk dus vanaf 22.45 uur naar SBS 6. Veel aanwezigen gingen na afloop nog even op de foto met Piet en de Frogers (zie foto en video). De BN’ers hadden alle tijd.

René Froger blijft vanavond en vannacht in de Achterhoek. Hij heeft een hotel geboekt in Lichtenvoorde.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3383]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Piet en René Froger duiken op in Eibergen”

  1. nou ze dus eindelijk ‘populair’ beginnen te worden kunnen ze hullie naam toch ook wel simpul veranderen in ut hof van eibargen of is dat niet elitair genoeg voor dit peperdure overbodige exotenparadeis

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven