Politie controleert op gevaarlijke kruising

tn_dsc06296EIBERGEN – Wijkagent Geertjan Sloots (politie Berkelland) gaat de aankomende tijd extra controleren op de kruising Borculoseweg met de Stokkersweg. Op de beruchte kruising negeren automobilisten regelmatig het stopbord. Maandagmiddag 7 januari heeft Sloots een controle uitgevoerd. ”Tot nu toe geen noemenswaardige excessen die bekeuringswaardig zijn”, laat de wijkagent uit Berkelland weten. De borden zijn geplaatst om het aantal ongevallen op de gevaarlijke kruising te verminderen. Beste mensen stop dus netjes. Een boete kost 220,00 euro!

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Politie controleert op gevaarlijke kruising”

 1. Géén noemenswaardige excessen? Stop is stop. Toch? Als je ‘savonds ’n paar uurtjes gaat staan weet je niet wat je ziet. Ik kom elke avond vanuit Haarlo richting Eibergen en bij het naderen van de kruising zie ik vaak auto’s rijden op de Stokkersweg die dan met een rot vaart de kruising oversteken. Ze nemen niet eens moeite om af te remmen. laat staan stoppen. Het stopbord is een GEBODSbord wat door héél véél automobilsten niet serieus genomen wordt tot dat ze zelf iets overkomt. Heel jammer dat er niet NOG strenger gecontroleerd wordt. Of moet er ’n keer écht iets ernstigs gebeuren?

 2. D.w Platerink

  Heel goed van de politie om zo de schade te beperken,maar om zoveel geld bij te schrijven kun je misschien beter naar de kruising klaashofweg,rekkenseweg,groenloseweg en pak die roodlicht-rijders harder aan,dan word het misschien voor de(kinder)fietsers ook een stuk VEILIGER!!!!!!!Met vriendelijke groet een verontrustende (meefietsende)ouder

 3. Helaas mosterd na de maaltijd! Wel goed natuurlijk maar controleer tussen 16.00 en 18.00 uur en s’morgens op snelheid op deze weg!

 4. Gewoon Stokkersweg al afsluiten, is de gevaarlijke situatie weg.
  Als de N18 word verlegt gaat hij toch dicht, dat is ook het excuus van de gemeente dat er niks aan de kruising word gedaan.

 5. Goed bezig! Ik kom bijna al stapvoets aanrijden over de Borculoseweg als er weer een op de Stokkersweg rijdt. Zelf al bijna een keer een ongeval gehad (voordat de stopborden er stonden) door een auto die vanaf Neede zonder ook maar te kijken de weg over stak.

  @Mark
  Klopt niet helemaal wat je zegt. De kruising wordt verlegt naar Eibergen met een Chicane. Situatie wordt er dan alleen maar gevaarlijker op. Borculoseweg komt dan vanaf een viaduct en kruist dan de Stokkersweg. Zie tekeningen RWS.

 6. Kom s’morgens om 7.30 uur en sávond om 17.00 uur over de voorrangs kruising denk dat de helft stopt en de andere helft rijdt vol gas erover hou elke keer mijn hart vast wanneer het een keer verkeerd zal gaan

 7. Goed zo. Er zijn spelregels om gebruik te maken van je rijbewijs en de openbare weg. Wie zich hier niet aan houdt en andere onnodig in levensgevaar brengt moet het dan maar voelen in de knip. Eigenlijk een tijdelijke invordering rijbewijs zou ook zeker op z’n plaats zijn. STOP is toch heel duidelijk.

 8. Laat ze goed controleren en direct bekeuren want de meeste automobilisten hebben overal schijt aan en de 60 km borden kun je ook beter ergens anders neer zetten, doen ze ook niks mee .

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven