Snelheidsduivel rijdt 134 km/u op de N18

EIBERGEN – Oplettende agenten hebben zondagmiddag een snelheidsduivel op de bon geslingerd. Tijdens een controle op de N18 werd een snelheid gemeten van 134 kilometer per uur waar 80 is toegestaan. De bestuurder is na de meting staande gehouden. Hij heeft erg veel geluk gehad. Wijkagent Geertjan Sloots: ”Als hij één kilometer harder had gereden was zijn rijbewijs ingevorderd. 50 is invordering. OM bepaald binnenkort het boetebedrag. Politie Berkelland voert regelmatig onverwachte en onopvallende snelheidscontroles uit. Pas dus op!

Update zondagavond 27 januari 18.00 uur:
Politie Bekelland laat weten dat de snelheidsduivel ter hoogte van restaurant de Keet is gepakt. De bestuurder kwam vanuit Enschede en werd met een lasergun op de bon geslingerd.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Snelheidsduivel rijdt 134 km/u op de N18”

  1. Volgens mij is 134-80 =54 km te hard ! of gaat hier nog de correctie af? maar zowieso veel te hard.

  2. Rollie Niemand

    Boetes kunnen voor wat mij betreft niet hoog genoeg zijn.. nog steeds zie ik massa’s bestuurders met een telefoon aan hun oor, bumperkleven is orde van de dag, achterlijk hoge snelheden, beschonken achter het stuur etc etc.. omhoog met die boetes voor lui die niet willen luisteren.
    Er zal maar een geliefde doodgereden worden door zo’n idioot die niet leren wil!

  3. @fons er gaat inderdaad een correctie van af bij mij weten 3 km (ervaring)0-3 is 7 te hard) dan zou hij nog op 51 zitten en zijn rijbewijs kwijt zijn #raar
    maar wanneer worden fietsers ook eens harder aangepakt op verlichting mobiel in de hand #levensgevaarlijk

  4. @rob ik vind dit inderdaad raar heb eens op internet gekeken en je hebt gelijkt bij de snelheid een correctie van 4 km eraf dus zit deze bestuurder boven de 50km te hard of de informatie van de hermandad is niet juist!

  5. @fon en rob
    als het goed is gaat het hoe harder de snelheid is hoe meer correctie en bij deze gaat het waarsch om 5 correctie eraf vandaar dat ze aan 49 komen en dat is net op de grens van invordering

  6. “Bij een gemeten snelheid van minder dan 100 km/uur bedraagt de correctie standaard 3 kilometer; bij een snelheid van meer dan 100 km/uur is de correctie 3% van de gemeten snelheid.”

    Bron: OM.nl

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven