Verkeersschool Stellinga bestaat 25 jaar

stellinga-beterEIBERGEN – Ongeveer 6000 examens afgelegd en 6,5 miljoen kilometer gereden (dat is honderd tweeënzestig keer de wereld rond). Verkeersschool Stellinga uit Eibergen heeft de afgelopen vijfentwintig jaar niet stil gezeten. Het familiebedrijf bestaat al vanaf 1987. Erwin Stellinga is er stiekem best wel een beetje trots op. “Ik ben zelf op 21-jarige leeftijd begonnen met de rijschool in Eibergen. ”Al snel kwam mijn vader (Herman) en mijn broer (Gerco) ook in dienst. Het bedrijf groeide en groeide. Gerco heeft ruim tien jaar in Eibergen gewerkt. Daarna is hij voor zichzelf begonnen in Neede.”

“We hebben nog steeds veel plezier in ons werk. Kwaliteit staat bij ons hoog aan het vaandel. Dat zie je ook aan onze slagingspercentages. Die ligt bij de auto tussen de 61 en 65 procent. En bijvoorbeeld bij de brommer tussen de 91 en 95 procent.” Maar niet alleen de eigenaar heeft daar voor gezorgd. Het personeel is daar natuurlijk onderdeel van. Olaf Mosselaar is nu al 12,5 jaar in dienst bij Stellinga. Hij zit dagelijks met veel passie in zijn lesauto.

Herman Stellinga (nu 75 jaar) mag af en toe ook nog les geven. “Dan valt hij meestal in voor iemand”, zegt Erwin. “Ik heb in die 25 jaar veel zien veranderen. Vroeger stond het lesmateriaal op dia’s en moest het examen schriftelijk gebeuren.”

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Verkeersschool Stellinga bestaat 25 jaar”

  1. Wat een geweldige mensen zijn dit, puur natuur, ruim 9 jaar terug heb ik rijles van Olaf gehad. Ze hadden inderdaad veel plezier. Het was altijd lachen

  2. Gefeliciteerd Familie Stellinga ! Man wat was Erwin trots op zijn eerste lesauto , volgens mij een mercedes benz 190 ! Hij pronkte ermee door Eibergen en omstreken !

  3. gerrie en michael

    hallo erwin en familie
    we wensen jullie er nogmaals 25 jaar bij hoor veel succes en zet hem op

    groetjes van ons

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven