Wietplantage gevonden in Esdoornstraat

tn_img743EIBERGEN – Politie Berkelland heeft donderdagmorgen (10 januari) een hennepplantage ontmanteld aan de Esdoornstraat in Eibergen. De planten werden gekweekt in een rijtjeswoning. De persoon die verantwoordelijk is voor de plantage is elders door agenten aangehouden. Hij wordt op dit moment op het politiebureau vastgehouden en verhoord. De kwekerij is aangetroffen op de bovenverdieping van de woning. De politie en een speciaal opruimingsbedrijf hebben gezamenlijk de planten en het kweekmateriaal vernietigd (zie foto’s en video). De klus nam enige tijd in beslag.

Er werden precies 133 volwassen planten aangetroffen in het huis. Of de stroom illegaal is afgetapt dat kan de politie nog niet vertellen. Buurtbewoners keken verbaasd op toen de politie op de stoep stond. “Dit verwacht je toch niet in onze buurt. Hopen dat de dader een flinke straf krijgt”, zegt een bewoner die liever niet met naam genoemd wil worden.

De politie van Berkelland heeft de eerste hennepplantage van 2013 weer opgeruimd. Maar er zullen er dit jaar nog meer volgen. Ziet u ook iets verdachts in de buurt. Of weet u ergens een hennepkwekerij te zitten? Bel dan de politie via 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Oja, de politie heeft ook nog een poster achtergelaten in de woning (zie hieronder).

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3372]

Foto politie Berkelland:
[nggallery id=3373]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Wietplantage gevonden in Esdoornstraat”

  1. Ik verbaas me elke keer over de snelheid van deze site. Hoe krijg je het voor elkaar Hulde aan de makers

  2. er komt vast nog wel WEER een inwoner van die esdoornstraße die een foto heeft van het misdadigerspand TOEN het nog een gewone huurwoning van de woningbouwvereniging eibergen/neede was, huh?

  3. Whouhaha……..Die plant van foto 3.
    Hahaha is toch echt bamboe.
    Die roy is me er toch een. Zeker net er een gerookt.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven