Agent (55) ernstig gewond na aanrijding


RUURLO – Donderdagmiddag (24 januari) vond op de Groenloseweg in Ruurlo een eenzijdig ongeval plaats. De 55-jarige automobilist is per traumahelikopter – ernstig gewond – overgebracht naar het ziekenhuis. Rond 16.00 uur rijdt een 55-jarige automobilist uit Lichtenvoorde over de Groenloseweg. Om onbekende reden verliest hij in de flauwe bocht de macht over het stuur, raakt een boom en komt in de naastgelegen sloot tot stilstand. Hierbij raakt hij dusdanig gewond dat hij door de brandweer uit zijn auto moet worden bevrijd.

De 55-jarige is een politieman, werkzaam bij Politie Oost-Nederland, district Noord- en Oost Gelderland. Hij reed op het moment van het ongeval in een dienstvoertuig. Daarom doet de afdeling Verkeersongevallen Analyse van Politie Oost- Nederland, district Twente, onderzoekt naar de toedracht van het ongeval.

[nggallery id=3416]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Agent (55) ernstig gewond na aanrijding”

  1. Heel vervelend dat iemand dit overkomt in zijn dienstauto maar is het noodzakleijk dat er 3 collega’s surveillanten!! met dienstauto hierbij assistentie verlenen? Hulp is goed maar zoveel?

  2. Erg sneu voor de agent in kwestie.
    Alleen ook jammer dat dit ongeval buiten diensttijd plaatsvond in zijn prive auto.
    Dat de man agent van beroep is maak het ongeval niet erger dan dat van een gewone burger met een ander beroep.
    Nu word er een beeld geschetst alsof de agent tijdens zijn werk een ongeval heeft gehad en dat dit erger is dan een normaal ongeval.

  3. Excuus.
    Ik lees dat dit wel degelijk een dienstvoertuig was.
    Maar dat neemt niet weg dat afgelopen week erg veel ongevallen zijn gebeurt die net zo erg zijn!

  4. @ Fons,
    Wat een vervelende reactie waar is dit voor nodig?

    @ J, het gaat hier om een agent, oorzaak ongeval kan ook anders zijn dan eenzijdig, kan maar zo zijn dat er b.v. opzet in het spel is geweest, door goed onderzoek kan dit aan het licht komen. Elk ongeval is natuurlijk erg !

    Voor beiden… oordeel niet te snel !

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven