Zwangere automobiliste botst in Haarlo

eibergseweg haarloHAARLO – Een zwangere automobiliste uit Eibergen is dinsdag 15 januari door de gladheid in botsing gekomen met een vrachtwagen. Het ongeval gebeurde op de Eibergseweg in Haarlo en vond omstreeks kwart over negen plaats. Volgens de eerste berichten ging de auto van de vrouw glijden en kon zij een aanrijding met een vrachtwagen niet meer voorkomen. De auto eindigde na de botsing zwaar beschadigd tegen een boom en in de sloot. De vrouw, die zo’n 30 weken zwanger is, is door ambulancepersoneel nagekeken en ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. De zwaar beschadigde auto is afgesleept.

[nggallery id=3392]

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Zwangere automobiliste botst in Haarlo”

  1. Oei was er wel gestrooid op dat tijdstip?
    Gemeente ging pas om 10 uur op pad om te strooien! Mooi optied!

  2. Daar hoort dan misschien de provincie te strooien,maar de gemeente is steevast te laat met strooien.Gevolg is dat we in Berkelland vaak de meest gladde wegen hebben.Hier in Neede is het in de middag nog spekglad in de Nieuwstraat en de Haaksbergseweg tot de Shadow zijn slecht berijdbaar!!

  3. ze strooien wel bij gemeente huis.stel je voor ambtenaren en burgemeester die de stoep niet schoon hebben.

  4. vind dat de gemeente wel heeeeeeeeeeeel laat is met de wegen schoonmaken zouden ze het geld ophebben ofzo gewoon niet normaal laten ze de loonwerkers in schakelen als ze het niet aan kunnnen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven