Bord ‘hernia route’ roept veel vragen op

dsc03322EIBERGEN – Is het bord geplaatst door een plaatselijke fysiotherapeut? Wil een boze inwoner een vuist maken richting de gemeente? Of is het gewoon een ludieke grap. Het bordje ‘hernia route’ roept sinds maandag 25 februari veel reacties op bij bestuurders en fietsers die via de Borculoseweg de kom in rijden. De redactie van NUB kreeg al meerdere telefonische vragen over het bord. Onze nieuwsjager ging op onderzoek uit. Een buurtbewoner denkt dat het te maken heeft met vele drempels.” Ze noemen het hier ook wel de zeven heuvelen route”, grapt de vrouw. Wie weet meer over deze actie? En wat vindt u van de vele drempels in Eibergen? (denk aan schade of een hernia). Laat een reactie achter!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3485]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Bord ‘hernia route’ roept veel vragen op”

  1. Mensen klagen wel over de vele drempels vooral op de Lariksweg. Maar ook elders in het dorp zitten er vervelende drempels tussen. Vooral nu zijn er ook veel verzakt na de strenge vorst etc. Vind de benaming wel goed gevonden, want met rugklachten is het echt geen lolletje ook op de fiets niet. En of het zo goed is voor je auto en fiets? Denk het niet.

  2. Mooi man eindelijk iemand die actie onderneemt. Ik heb ook al een keer een schadeclaim ingediend bij de gemeente. Werd zo van tafel geveegd

  3. Er liggen er zo veel in Eibergen dat als de drempels opgeruimd moeten worden het waarschijnlijk goedkoper is om de ruimte ertussen op te vullen.

  4. wat zijn we weer lekker aan het zeuren over drempels.
    als we ons allemaal netjes aan de snelheid hielden
    dan waren de drempels niet nodig geweest
    maar helaas zijn ze wel nodig want we zijn blijkbaar hardleers om snelheid aan te passen waar nodig is.
    lang leve de drempels

  5. Maar dan kan het wel in de buurt van scholen en speelplekken maar niet al een kilometer ervoor. En waarom op sommige plekken waar het niet hoeft? De gemeente zal wel subsidie voor hebben gekregen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven