Feestelijke opening Sport BSO Fit en Fun

BORCULO – Woensdag 20 februari is de feestelijke opening van Sport BSO Fit en Fun in Borculo. De BSO is gevevestigd is op Sportpark de Wildbaan in het voormalige jeugdhonk van voetbalvereniging Reünie. De BSO zal worden geleid door Susanne Horstman. Susanne studeerde in juni 2012 af aan het Graafschap College in Doetinchem afdeling Sport en Bewegen met als specialisatie: Buurt, Onderwijs en Sport. In haar laatste studiejaar had ze als afstudeeropdracht het maken van een plan voor een BSO gericht op Sport.

Daarna meldde Susanne zich bij v.v.Reünie en daar was het bestuur bereid om samen met haar, haar plan voor een Sport BSO te realiseren. In het jeugdhonk werden een aantal aanpassingen gedaan, waarna Susanne het jeugdhonk omtoverde tot een hele vrolijke, zeer kindvriendelijke omgeving.  En nu is de BSO gereed en klaar om de eerste kinderen te verwelkomen.

Woensdag 20 februari is er ’s middags van 16.00 tot 18.00 uur open huis voor alle kinderen tussen 4 en 12 jaar en natuurlijk worden de ouders ook van harte uitgenodigd. Om het allemaal nog feestelijker te maken, wordt er om 16.30 uur een ballonnenwedstrijd gehouden. Susanne hoopt, dat veel kinderen samen met hun ouders op woensdag 20 februari de prachtige Sport BSO komen bewonderen.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Feestelijke opening Sport BSO Fit en Fun”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven