Hookers presenteren laatste hoogheden

EIBERGEN – In de residentie van carnavalsvereniging de Hookers, café Tijink – de Beuk in Eibergen, werden zondagavond de hoogheden voor het jaar 2013 bekend gemaakt. In een vol hookershoes werden om 11 minuten over 22.00 uur prins Henk Jansen en adjudant Gerrit Wonnink met hun prinsessen Alie en Ine gepresenteerd. Zij regeren dit carnavalsseizoen bij cv de Hookers. Met de leus ’t Eerste kom’m  en ‘t laatste goan, met carnaval loate wie geen pilsken stoan.

Wilt u de nieuwe hoogheden feliciteren kom dan maandag vanaf 11.00 uur naar het Hookershoes, Beltrumseweg 7 te Eibergen. Deze dag staat het gezellige tafelen weer op het programma. Er is daarbij medewerking van Karel van de Kate met speciale gast, Chile Montage met op volle toeren, de Playbackshow en Hein Miggelbrink oftewel weer een gezellig programma.

Daar zal natuurlijk ook de polonaise bij de buren weer niet ontbreken en als vanzelfsprekend de muzikale klanken van Hans Roerdink.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Hookers presenteren laatste hoogheden”

  1. Hallo C.V de Hookers ik feliciteer jullie met het nieuwe prinsenpaar en dat jullie in 2013veel van elkaar mogen genieten ik zou er graag nog een keer bij willen zijn maar helaas kwam het er niet van.
    ik wens de hele club veel plezier met elkaar en dat jullie er nog lang mogen zijn .
    Groeten aan iedereen vanuit Hengelo ov

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven