IJspunt Wuestman heeft een nieuwe look

EIBERGEN – Ondernemers uit Eibergen blijven ondanks de crisistijd investeren in hun bedrijf. Ook Han Wuestman heeft zijn ‘ijssalon’ aan de Grotestraat flink veranderd. Het ijspunt heeft een compleet nieuwe look gekregen. Het kleine ijsloket maakt plaats voor een grote schuifpui. ”Sinds de oprichting van onze zaak is het aanzicht nog nooit zo drastisch veranderd. Onze klanten moeten daarom wel even wennen aan de nieuwe situatie. We hebben nu meer ruimte daarom kunnen we in de wintermaanden ook ijs verkopen.” Bouwservice Ten Brink uit Eibergen heeft de klus afgelopen weken geklaard. Het resultaat mag er wezen (zie foto). Als het weer mee zit dan opent Wuestman half maart de deuren.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “IJspunt Wuestman heeft een nieuwe look”

  1. We komen al jaren extra vanuit Groenlo om daar ons ijsje halen. De slagroom is de beste uit de omgeving.

  2. Mmmm… Ik ben nu al toe aan het eerste lekkere zelfgemaakte ijsje van het seizoen, bij IJssalon Wuestman!!

    Het ziet er toppie uit!

    Jullie zullen me wel zien volgende week.

  3. Geef mij toch maar Wuestman. Beter en vertrouwder. Ik geeft de ander een jaar dan is deze ook weer opgedoekt. Net als die aan het Hagen.

  4. EIBERGSE HORECA DOET HET GOED’ KOMT NOG EEN BISTRO BIJ EN HEB GEHOORD DAT DIE EIGENAAR VAN HET HAGEN TOCH NOG EEN TWEEDE SNACKBAR WIL OPENEN AAN DE BELTRUMSEWEG NAAST DE BAKKER’ EIBERGEN LEEFT.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven