Ruit ingegooid bij politiebureau Borculo

ruit politiebureau BORCULO – Een nog onbekende vandaal heeft woensdag 20 februari vroeg in de morgen (rond 07.10 uur) een ruit van het politiebureau in Borculo vernield. De ruit werd ingegooid met een flinke klinker. Een politieagent, die aan een bureau naast het raam zat te werken, werd niet geraakt. De klap bezorgde de agent echter wel de nodige schrik. De politie heeft nog geen idee wie de ruit heeft vernield en er zijn dus ook nog geen aanhoudingen verricht. De ruit is inmiddels afgedicht. De politie wil graag weten wie de dader is. Volgens de politie waren er meerdere mensen op straat. Verzoek aan getuigen zich te melden via 0900-8844.

Update woensdagavond 19.30 uur:
De politie is op zoek naar degene die vanmorgen, woensdag 20 februari tussen 07:00 – 07:15 uur een ruit heeft ingegooid van het politiebureau aan Haarloseweg. Politiemensen werden rond dat tijdstip opgeschrikt door een harde knal en zagen dat een ruit met een steen was vernield. Dat was op een halve meter van de werkplek van één van hen. Buitengekomen zagen zij dat er een man op een fiets met fietstassen – zonder verlichting – op het fietspad van de Batendijk wegfietsen. De man reed daarna via de Ruurloseweg de Burgemeester Bloemersstraat op. Een ingesteld onderzoek in de buurt leverde echter geen resultaat op.

Op de splitsing Ruurloseweg / Boomgaarden heeft rond het tijdstip van de vernieling een fietser gestaan, mogelijk een scholier die op iemand wachtte. Graag wil de politie met hem, in contact komen. Dat geldt ook voor anderen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben van deze vernieling. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Anonieme informatie kan worden doorgegeven bij Bel M. via 0800-7000. Naar de vernieling wordt een onderzoek ingesteld.

[nggallery id=3479]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Ruit ingegooid bij politiebureau Borculo”

  1. Wel humor dat de agent die ernaast zat niet gewond is geraakt maar ook de dader niet te pakken heeft gekregen of gezien.

  2. gerrie en michael

    volgens het verhaal was hij op de fiets hoe hard rijd de politie dan tegenwoordig heals ze een fietser al niet meer kunnen aan houden

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven