VVV Eibergen organiseert een open huis

EIBERGEN – Met een open huis, donateursactie en etalagespeurtocht – in samenwerking met de EOV – maakt de VVV Eibergen op 2 maart een nieuwe start. Dat gebeurt vanuit een nieuw pand aan de Grotestraat. Door het wegvallen van de jaarlijkse subsidie aan VVV Berkelland leek het doek te vallen. ”Maar door de inzet van tientallen vrijwilligers hebben we kunnen realiseren dat er een VVV in Eibergen kan blijven”, aldus VVV-coördinator Anja Klaver. Met ondersteuning van lokale ondernemers, instellingen en burgers die de VVV een warm hart toedragen, is de afgelopen maanden het pandje aan de Grotestraat flink gerenoveerd en heringericht.

”We zijn ongelooflijk blij dat er zo veel mensen zijn opgestaan die vonden dat Eibergen zònder een eigen VVV niet kan. Stel je voor; geen Oranjemarkt meer, geen vaartochtjes met de Berkelzomp en geen informatiepunt”, zegt Klaver. ”Ook voor de inwoners zelf is de VVV belangrijk. Mensen kunnen bij ons VVV-bonnen kopen en zich oriënteren als ze op zoek zijn naar een leuk uitstapje.” De VVV Eibergen heeft financiële steun nodig om ook in de toekomst de dienstverlening en leefbaarheid van Eibergen te dienen. Binnenkort worden alle VVV-leden bezocht met het verzoek donateur te worden van de VVV-Eibergen. Ook particulieren kunnen donateur worden. Zij kunnen bij de VVV binnenlopen en krijgen daar alle informatie over het donateurschap.

Op 2 maart is de officiële opening van het nieuwe pand aan de Grotestraat. Iedereen die de VVV een warm hart toedraagt is welkom om vanaf 14.00 uur een kijkje te nemen in het nieuwe onderkomen. Er is een etalagewedstrijd georganiseerd door de Eibergse Ondernemers Vereniging (EOV). Van 25 februari tot 1 maart liggen er in de etalages van de winkeliers letters op grote blauwe en gele harten.

De oplossing kan tot 1 maart 16.30 uur worden ingeleverd bij de VVV, met vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer. Het prijzenpakket bestaat onder meer uit VVV-bonnen.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “VVV Eibergen organiseert een open huis”

  1. Jan Kruisselbrink

    Pluim voor een ieder wie zich hiervoor heeft ingezet.
    Zo zie je maar dat vanuit de gemeenschap dit initiatief ook een warm hart is toegedragen. Fijn dat dit kan worden behouden in Eibergen. Hartelijke groet en succes met de activiteiten!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven