Vrachtwagenchauffeur voorkomt ongeval

tn_dsc03085EIBERGEN – Een vrachtwagenchauffeur uit Heerlen is maandag 4 februari tegen twaalf uur met de schrik vrijgekomen. De chauffeur reed met zijn vrachtwagen op de Groenloseweg (N18). Opeens moest hij uitwijken omdat er een tegemoetkomende auto – door onbekende oorzaak – op zijn weghelft reed (komende van Groenlo). De politie laat weten dat beide voertuigen elkaar iets hebben geraakt. Door de uitwijkmanoeuvre is de vrachtwagencombinatie muurvast komen te zitten in de berm. De politie en Rijkswaterstaat zijn op dit moment ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden. Hoelang het verkeer nog hinder heeft is onbekend. Het incident gebeurde ter hoogte van de Ballastput.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3439]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Vrachtwagenchauffeur voorkomt ongeval”

  1. Zo zie je maar, dat vrachtwagenchauffeurs het goed doen op de weg. Ze staan vaak in een negatief daglicht, maar had deze chauffeur niet zo alert gereageerd…….. ik moet er niet aan denken wat er dan gebeurd was.

  2. inderdaad jr! Wat een geweldige actie van deze chauffeur maar ook heel gewaagd, hij had makkelijk kunnen kantelen.

  3. Ik zou wel eens willen weten wat de oorzaak was dat de automobilist dit is overkomen…..druk met z´n smartphone zeker??

  4. Bestuurder van de auto heeft een beroerte gehad, domme pech in dit geval dus en geen smartphone. Uiteraard wel alle hulde voor de vrachtwagenchauffeur.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven