De gemeente organiseert geen paasvuur

EIBERGEN – De gemeente Berkelland gaat het paasvuur in Eibergen niet zelf organiseren. Reactie burgemeester Hein Bloemen: ”Een en ander is besproken in het college van gisteren. Paasvuur is geen gemeentelijke taak (meer). Als er een particulier initiatief is/komt dan zullen wij optimaal meewerken binnen onze rol en mogelijkheden. Zelf gaan we geen paasvuur organiseren.”

Eerdere bericht: Hans Pelle vecht voor behoud paasvuur

Deel dit artikel:

9 gedachten over “De gemeente organiseert geen paasvuur”

  1. kom gezellig naar Lochhuizen allemaal een euro in de melkbus en u bent ook volgend jaar verzekerd van een geweldig oeroud heidens gebruik, en voor de jeugd en oudere jeugd is er ook nog de mogelijkheid om een feestje te bouwen in de nabij gelegen feesttent

  2. Monique Bach

    NEE….stel je voor dat de gemeente eens iets leuks doet voor haar inwoners…….belachelijk dat na 74 jaar dit verdwijnt uit Eibergen.

  3. Paasvuur in dijkhoek geschiedt al jaren met vrijwilligers en zonder 1 cent van de gemeente.
    Altijd gezellig; nu met hike in de grote zaal. Kaarten reeds te koop bij kerkemeijer!

  4. laat heer pelle met zijn pv a maar doen dat is beter werk dan drammem en zeuren in gemeente raad

  5. Beste Eibergenaren,

    Als jullie een feestje willen vieren betalen jullie dit maar uit eigen zak, niet van gemeenschapsgeld.

    Alaaf.

  6. volkomen terecht. Het is nu aan Pelle. Steek je handen uit de mouw en maak zelf je paasvuur. Zonder de gemeenschap op kosten te jagen (tenzij dat nieuw beleid is van deze sociale rooie partij).

  7. Er zullen vrijwilligers of misschien zelf werkelozen zijn die willen helpen, maar wie betaald de kosten van het opruimen???
    Misschien uit de pot van de gemeente voor dure reisjes,etentjes en afscheidsrecepties???? Of worden die vanaf 2013 ook niet meer door de gemeente betaald???

  8. Ik ga wel ergens anders kijken hoorde dat er wat in de holterhoek een mooi paasvuur is. en een optreden van een band gratis! dus als de gemeente het niet doet dan iemand anders wel

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven