Expositie ‘Bedankt Majesteit’ in de Huve

EIBERGEN – Op donderdag 4 april wordt de expositie “ Bedankt Majesteit” geopend in de Huve. Koning en koningin komen de expositie per koets openen. De kunstenaars van de Julianaschool zullen het koninklijk paar ontvangen en rondleiden in de Huve. Na de opening is er een besloten bijeenkomst van kunstenaars en het koninklijk paar. Na de opening is de expositie dagelijks op werkdagen te bezichtigen van 8.00 uur tot 22.00 uur. De woonkamer van de Huve krijgt zo weer een heel ander gezicht.

De expositie is een homage aan de vertrekkende koningin en de toekomstige koning. Het is de bedoeling dat er wisselende exposities in de Huve komen te hangen. Mocht u ook graag eens willen exposeren in de Huve dan kunt u contact opnemen met de Huve. Telefoon 0545-471217 en vragen naar Geert van der Veer. De huiskamer krijgt steeds meer vorm, ook is er inmiddels een ruilkast in de Huve geplaatst, hier kan een boek uit worden genomen als er een boek wordt terug geplaatst. E

r zijn ook steeds meer mensen die de huiskamer even gebruiken voor een kort overleg, onder het genot van een kop koffie en de mogelijkheid van ‘free wifi’ is het goed toeven in de huiskamer.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven