Martin Koopman geeft 1250,00 euro weg

EIBERGEN – Afgelopen zondag 10 maart heeft Martin Koopman installatietechniek uit Eibergen de uitreiking gehad van zijn actie ‘wie wint de pot’. ”Ondanks aanhoudende negatieve berichtgevingen om ons heen willen we toch leuke acties blijven organiseren, we merken dat het erg gewaardeerd wordt door onze klanten, al meerdere malen is vandaag gezegd: jij doet het toch maar, in deze tijd.” De actie betrof de uitreiking van een drie tal prijzen waaronder een radio, een draadloos toetsenbord en een contant bedrag van € 1250 ,-. ”Van iedere klant die in het jaar 2012 een cv ketel kocht bij ons is een bedrag van €25,- in de pot gegaan, dit resulteerde in een eindbedrag van 1250,00 euro.”

Bij de Klok in Eibergen is onder grote belangstelling de winnaar van de pot bekend gemaakt. De winnaar van de radio is de familie Schenk uit Eibergen. De winnaar van het draadloze toetsenbord is de familie Blok uit Eibergen. De winnaar van de inhoud van de pot is de familie Morrenhof uit Eibergen. Voor iedere deelnemer was ook nog een goodiebag met leuke gadgets.

”Het was een zeer geslaagde middag die zeker gevolg zal hebben, voor 2013 zijn we gestart met de actie: win uw aankoopbedrag terug.”

Voor meer info kijk op www.martinkoopman.nl.

[nggallery id=3529]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Martin Koopman geeft 1250,00 euro weg”

  1. Kijk zo kan het ook. Leuk gedaan, alleen hopen dat hij genoeg klanten houd, aangezien hij anders een flinke strop kan verwachten

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven