Politie zoekt getuigen van velgendiefstal

dsc03618NEEDE – Aan de Beatrixstraat in Neede zijn afgelopen vrijdag (22 maart) dure velgen gestolen. NUB berichtte er al eerder over (zie gespot). Politie Berkelland zoekt getuigen van de diefstal. Ook willen ze in contact komen met mensen die de houten klossen op de foto herkennen. Komen ze bijvoorbeeld uit de meubelindustrie? Weet u meer bel dan 0900-8844. Wijkagenten Michiel Herbrink en Eric Knol plaatsten vandaag een oproep op Twitter. Volgens Arjan ten Tije hebben de velgendieven dit weekend opnieuw toegeslagen. Hij zag in Lochem een auto verhoogd staan. De politie heeft nog geen enkel spoor naar de dader en hoopt doormiddel van dit bericht de dief te pakken.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3554]

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Politie zoekt getuigen van velgendiefstal”

  1. vind dit altijd knap werk,niemand die iets hoort of ziet.of doen dit getrainde mensen uit een f1 stal

  2. Geweldig goed nieuws, nu maar hopen dat de eigenaar geen geld heeft om verder te racen en de verzekering niet uitbetaald, wat een mafzak, deze “bestuurder”.

  3. @ Needelander,

    Dit is weer gewoon een triest vooroordeel.
    Niet iedereen die zo’n auto rijd, rijd hard.

  4. Misschien in de buurt van de i…..straat kijken,da staat sinds een week aanhanger met banden(oud of nieuw?) of zoiets.(wel zit er een zeil overheen)Velgen geen idee….

  5. Je zal maar in neede wonen zeg..bah, bekrompen mensen. Ik zeg altijd maar zo: liever een ziekte onder de leden, dan wonen in….. Juist ja. Het gaat er toch niet om of deze bestuurder hard rijdt? Dan word daar wel een artikel over gemaakt. Feit is dat je met je tengels van andermans ..spul afblijft

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven