Wietkwekerij gevonden in bedrijfspand

hennep-van-donkelaar-005RUURLO – Politie Berkelland heeft donderdagmorgen 7 maart – in alle vroegte –  aan de Spoorstraat in Ruurlo een hennepkwekerij opgerold. De kwekerij, in een kelder van een kantoorpand, bleek niet meer in gebruik te zijn. Er zijn aanwijzingen dat de planten kortgeleden zijn geoogst. De politie heeft de apparatuur in de kwekerij af laten voeren door een speciale opruimploeg. Deze apparatuur zal vernietigd worden. Er wordt onderzocht of de elektriciteit illegaal is afgetapt. Het kantoorpand was door de eigenaar verhuurd. Zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht. Onderzoek moet uitwijzen wie de eigenaar van de kwekerij is.

Foto’s Nieuwsuitberkelland.nl:
[nggallery id=3512]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven