Dynamo Neede houdt jubileum expositie

NEEDE – Volleybalvereniging Elite/Dynamo bestaat dit jaar 25 jaar als zelfstandige vereniging. Dit heugelijke feit wil de Needse vereniging niet ongemerkt voorbij laten gaan. Er worden dit jaar diverse activiteiten ontplooit om het jubileum luister bij te zetten. Eén van die activiteiten is de expositie 25 jaar Dynamo die in De Oale Smederieje in Neede zal worden gehouden.

De expositie laat zien hoe de volleybalvereniging zich in de afgelopen 25 jaar heeft ontwikkeld tot de vereniging die het nu is. Middels talloze krantenknipsels, foto’ s filmbeelden, tenues, bekers, spelerspassen, en vaantjes wordt de afgelopen 25 jaar uitgebeeld. De expositie start woensdag 10 april om 14.00 uur en is vervolgens elke zaterdagmiddag en woensdagmiddag van 14.00 – 17.00 uur geopend.

Er zal tijdens openingsuren altijd iemand van Elite/Dynamo aanwezig zijn om gasten te ontvangen en – waar nodig en mogelijk – de expositie toe te lichten. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Dynamo Neede houdt jubileum expositie”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven