Fietser gewond op de Diepenheimseweg

img905NEEDE – Een fietser is vandaag (25 april) tegen twaalf uur gewond geraakt op de Diepenheimseweg. Hij kwam op het fietspad ten val en liep daarbij verwondingen op. Het incident gebeurde ter hoogte van camping den Blanken. De man is voor onderzoek afgevoerd naar het ziekenhuis. De fiets is door agenten meegenomen naar het politiebureau. Op de plek waar het gebeurde zaten flinke hobbels in het fietspad (boomwortels), mogelijk is dit de oorzaak geweest van de val.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3655]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Fietser gewond op de Diepenheimseweg”

  1. Ja in Neede zitten wel meer hobbels en gaten in de wegen en stoepen doet de gemeente toch niks aan ,deze kan wel een schadeclaim indienen bij de gemeente

  2. Op 5 juni 2012 ben ik op dezelfde plek met mijn racefiets over de kop geslagen.Oorzaak dezelfde boomwortels.
    Heb ook veel schade geleden dit word nu verhaald door mijn rechtsbijstandverzekering bij de provincie.de procedure loopt nog steeds duurt wel erg lang.De provincie weet ervan maar heeft nog steeds geen actie ondernomen om het fietspad veilig te maken.De aanwonenden weten hier ook van.Er zijn al meerdere ongelukken gebeurd.Is het nu wachten op de volgende die over de kop gaat.

  3. Het zelfde verhaal geld voor het fietspad eibergen/neede vanaf de oude spoorbaan naar neede.

  4. Ik zeg boompjes kappen. Die weg is levens gevaarlijk. Nu ook het fietspad blijkbaar ook.

  5. R Geesink.

    Alle fietspaden in Berkelland zijn erg slecht. Ook zoals genoemd de spoorbaan naar Eibergen en Diepenheimseweg.
    Meneer G Bolster, ik wens u succes met een proces tegen de gemeente/provincie maar ik vrees dat het een lange en kostbare procedure wordt.succes.

    Allaaf.

    Needelander

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven