Iedereen kan een koe kopen in Eibergen!

img911EIBERGEN – Altijd al een koe in de tuin willen hebben? Nou, dat kan! Meubelzaak Dock 10 in Eibergen verkoopt zwartbonte koeien. “De grote beelden – van polyester – trekken veel aandacht”, aldus Maarten Kuiper. ”Bij mooi weer mogen de koeien naar buiten. Er stappen regelmatig mensen uit hun auto om een fotootje te maken.” Lokale melkboeren tonen volgens de Eibergse ondernemer interesse. “Wat ze kosten? Voor 749,00 euro ben je de eigenaar.” Wilt u de koeien ook bewonderen? Ze staan langs de Kiefteweg in Eibergen. Naast koeien verkoopt Dock 10 mooie meubels. De meeste hebben een licht antieke look. Stap gerust een keer vrijblijvend binnen. Donderdag tot zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur is de zaak geopend. Meer info is te vinden op de site www.dock10.nl.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3658]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Iedereen kan een koe kopen in Eibergen!”

  1. Loekie,

    Weer een hoop commercie op deze site. Wie wil er nou een plastic koe.

    Ook deze door het UWV gesponsorde rijschoolhouder maakt gratis reclame. Overigens zijn er veel te veel rijscholen. Ze halen elkaar het brood uit de bek.

    Toch sucses gewenst.

    Allaaf.

    Needelander.

  2. Toch leuk dat er altijd ‘positieve’ mensen zijn die perse commentaar moeten geven omdat ze niks beters te doen hebben…… Tja, vooral triest….

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven