IJszaak aan de Hagen is weer heropend

dsc04523EIBERGEN – IJsmeester Marcus Föller (47) heeft de smaak letterlijk en figuurlijk te pakken. De ijsbereider – die al meer dan twintig jaar in het vak zit – heeft afgelopen weekend Gelateria Piaceri heropend. De ijssalon aan de Hagen trok afgelopen dagen veel voetjes over de vloer. Heel wat mensen wilden de nieuwe smaken persoonlijk ervaren. Marcus: ‘’Het ging allemaal heel snel. Binnen een week was de zaak weer gevuld en konden de eerste klanten genieten.’’ Het woord ijssalon wil de ondernemer eigenlijk niet meer gebruiken. “We zijn meer, we gaan ons onderscheiden met diverse soorten coupes, milkshakes en ruim honderd soorten Italiaans schepijs. Alles moet vers zijn van het ijs tot de vruchten.’’

Marcus heeft veel ervaring in het bereiden van Italiaans ijs. In Italië volgde hij een hoogwaardige opleiding daarna richtte hij Talamini in Winterswijk op. Het woordje meester is dus wel op zijn plaats. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij Föller hoog aan het vaandel. “Mensen moeten zich hier thuis voelen.’’

Naast ijs gaat de ondernemer ook verse koffie verkopen. Op dit moment heeft Marcus een leuk team gecreëerd. De zaak is op maandag gesloten (met uitzondering van feestdagen). Van dinsdag tot zondag kunt u van 12.00 tot 20.00 uur terecht (vrijdagavond tot 21.30 uur).

Zaterdag is de zaak vanaf 12.00 uur geopend. Volg Gelateria Piaceri ook op Twitter!

Deel dit artikel:

6 gedachten over “IJszaak aan de Hagen is weer heropend”

  1. fijn dit is de derde nieuwe zaak dit jaar ( na hebbez en de platenzaak) goed voor eibergen nu de kluiversgang nog.

  2. denk dat eibergen heel blij mag zijn met zo”n ijscoboer.als die het net zogoed doet als in winterswijk heb je wel een topper in huis .

  3. Beloofd veel goeds. Oprichter van Talamini…..dat klinkt wel héééééééél lekker…..

  4. Michel enschede

    Ik ga morgen weer spagetti ijs eten, erggggg lekker, veul vuer weinig poen.
    Kwaliteit te vergelijken met v/d Poel.
    Vooral doorgaan, 1 goede ITALIAANSE ijscoboer is beter dan 10 gewone ijscozaken

  5. Vandaag hebben wij lekker gegeten bij cafetaria het Hagen en daarna een ijsje gegeten aan de overkant bij de nieuwe ijssalon.
    We staan op de camping en komen vaker terug

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven