Reur(pop)pub wordt een heuse dancepub

RUURLO – Op 7, 8 en 9 juni is er van alles te beleven op het Reurpopterrein. Zo zal de Reurpub op zaterdag 8 juni het oude vertrouwde bruine café zijn, waar het heerlijk vertoeven is. In deze knusse pub was het de afgelopen jaren hartstikke gezellig en binnenkort wordt bekend welke artiesten jullie dit jaar van muzikale klanken gaan voorzien. Eén tipje van de sluier willen wij alvast voor jullie oplichten: Dit jaar zal er geen dj, maar een band de muzikale invulling verzorgen. Meer informatie hierover volgt binnenkort. Wat we jullie wel alvast willen laten weten, is dat de Reurpub zondag omgebouwd zal zijn tot een heuse dancepub! Zondag 9 juni is de Reurpub namelijk onder andere het domein van Giorgio Ashruf en Elroy Algoe oftewel: Mokadrumz.

Deze twee neven hebben verschillende persoonlijkheden, maar een gezamenlijk doel: zo veel mogelijk mensen vermaken met hun exotische Latin house. Al vanaf jonge leeftijd draaien ze muziek en door de jaren heen ontwikkelden zij zich door veel op te treden en muziek te produceren. In 2011 besloten ze hun krachten te bundelen en sindsdien treden zij op onder de artiestennaam Mokadrumz. In de afgelopen twee jaar hebben ze in tal van discotheken en op vele (inter)nationale festivals gestaan. Zo waren ze afgelopen jaar te zien op onder meer Revolution (Lloret de Mar, Spanje), Disco Orange (Sunny Beach, Bulgarije) en Estadio do Engenhao (Rio de Janeiro, Brazilië).

Naast Mokadrumz zullen ook de beatmixers van www.beatmixen.nl en dj RCK hun kunsten vertonen in de dancepub. Met de genoemde artiesten heeft de programmering van het Reurpopfestival weer een waardige aanvulling gekregen op het al zo gevarieerde programma.

Kom zondag 9 juni naar de Dancepub voor een dance-ervaring die je niet mag missen. Houd www.reurpop.nl, Facebook en Twitter in de gaten, want de komende tijd zal er meer van de programmering van Reurpop 2013 bekend worden gemaakt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven