Beroemde DJ Jean komt naar Eibergen!

EIBERGEN – In augustus komt niemand minder dan DJ Jean naar Eibergen. NUB hoorde de roddels en ging op onderzoek uit. Op de website van Jean (Jan Engelaar) staat inderdaad keurig en netjes vermeld dat hij op 24 augustus tijdens de Eibergse kermis gaat optreden. Op het podium wordt die avond een 90’s party gehouden. Stichting Draaimolen heeft de wereldberoemde dj gestrikt. Van 23.00 tot 00.30 staat de publiekstrekker op het podium. Het bestuur van stichting Draaimolen bevestigd het verhaal ook. “We zijn super trots dat deze topartiest naar Eibergen komt. We hebben het vandaag pas naar buiten gebracht”, aldus Björn Hulshof. DJ Jean is beroemd geworden door het nummer: ‘The Launch’. Hij draait op dit moment ook bij Slam FM. Hulshof verwacht veel aanloop. “We laten ons verrassen.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven