Eerste timmerdag in Beltrum een succes

img_9951BELTRUM – Jeugdigen uit Beltrum hoeven zich tijdens de vakantie niet te vervelen. Donderdag 2 mei gingen ruim vijftig kinderen aan de slag in het ‘Timmerdorp’ (zie foto’s). Dit jaar heeft het houten dorp een koninklijk tintje. De kinderen timmeren paleizen voor Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. Op de eerste dag is er al flink wat werk verzet. Alles werd met de hand in elkaar gezet. Morgen (3 mei) zijn de jonge timmermannen- en vrouwen weer te vinden op het oude ABCTA-terrein. Vrijdagavond 3 mei organiseert Stichting Jongerenwerk Beltrum een kijkavond. Alle Berkellanders zijn dan welkom om de bouwwerken te bekijken. Misschien komt de nieuwe koning nog wel even aan! Fotograaf Truus Stotteler ging voor NUB een kijkje nemen. Zie hieronder.

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=3678]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven