Geef je op voor het Beachsoccer toernooi

EIBERGEN – Op 15 juni aanstaande organiseert de Beach Evenement Eibergen in samenwerking met Sport Federatie Berkelland het Beachsoccer Toernooi Eibergen. Dit voetbalevenement vindt plaats op Brink. Dit hele weekend staat in het teken van de beachsport want op zondag 16 juni is het jaarlijks bekende beachvolleybal toernooi. De Brink in Eibergen wordt deze twee dagen omgetoverd tot een groot strand. Rouwmaat uit Groenlo lost een aantal vrachtwagens vol met wit zand om deze takken van sport na te kunnen bootsen.

Zaterdag 16 juni staat helemaal in het teken van beachsoccer. Van 9.00 tot 13.00 uur is het de beurt aan de jeugd van alle voetbalverenigingen uit Berkelland. Bij de jeugd wordt er 5 tegen 5 gespeeld waarbij er per team 4 spelers en een keeper worden opgesteld. Het veld bestaat uit een opblaasbare voetbalboarding vol met zand van ongeveer een meter hoog met twee geïntegreerde doelen. Er mag onbeperkt gewisseld worden en de wedstrijden staan onder leiding van een scheidsrechter.

Van 14.00-17.00 uur is het de beurt aan de seniorenteams vanaf 16 jaar. Zij spelen met drie veldspelers en een keeper per team. Daarnaast is de FC Twente fanclub aanwezig om de voetbalactiviteiten te promoten. Opgeven? Jeugdteams van de F tot en met de C van alle voetbalverenigingen uit Berkelland kunnen zich met hun eigen team opgeven met minimaal 6 spelers per team. Kosten zijn 10 euro per jeugdteam. Vermeld vereniging, teamniveau, spelers en begeleider. Seniorenteams vanaf 16 jaar zijn vrij om een team naar keuze te maken. Zij geven zich op met minimaal 5 spelers per team.

Kosten zijn 15 euro per team. Vermeld teamnaam en spelers. Opgeven kan door een mail te sturen naar [email protected] Opgeven kan nog vòòr 31 mei 2013. Inschrijven voor het beachvolleybaltoernooi op zondag 16 juni kan ook nog steeds ga naar www.beach-evenement.nl Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Henk Wahl [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven