Hond helpt politie bij snelheidscontrole!

BORCULO – Politie Berkelland kreeg donderdagmiddag 30 mei bijzondere hulp tijdens een snelheidscontrole in Borculo. Agenten waren aan het controleren langs de Ruurloseweg. Opeens kwam er uit het niets een hond aanlopen (natuurlijk met baasje). De hond bedacht zich geen moment en ging midden op de weg staan (vlak voor de agent die aan het controleren was). Dit leverde lachwekkende beelden op (zie video). “Dit is heel preventief”, lacht de eigenaar van de hond. De politie was streng aan het controleren rondom de oversteekplekken voor fietsers. Enkele mensen hebben een bon gekregen.

Foto: Roy Nijman:
[nggallery id=3745]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Hond helpt politie bij snelheidscontrole!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven