Inwoners maken Noordijk even ‘onveilig’

Pinksteroptocht 2013NOORDIJK – Jan, Jansen en de kinderen, de smurfen, The Flinstones, Astrix en Obelix, Lucky Luke, Bad Man en Suske en Wiske, maakte afgelopen zaterdag tijdens Pinksterkermis Noordijk ‘onveilig’. Natuurlijk tussen haakjes, want het waren geen echte stripfiguren. Inwoners uit de kleine kern hebben afgelopen maanden heel wat werk verzet om de optocht te laten slagen. En dat was volgens de jury ook duidelijk te zien. Okidoki ging met de eerste prijs naar huis (grote wagens). Heel Noordijk en omgeving was leeggelopen om de optocht te bekijken. Ook fotograaf Wim Stevenhagen was van de partij (zie reportage hieronder). Ook maandag is er nog vertier in Noordijk. Om 10.00 uur kan iedereen deelnemen aan het vogelschieten. Daarnaast is er veel muziek in de tent aan de Schoolweg.

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=3717]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven