Jam-dorp zoekt een kersverse koningin

NEEDE – Op de 23ste Nationale Jammarkt, woensdag 21 augustus in het centrum van Neede, sta je in het middelpunt van de belangstelling. Na de première in 1994 van de eerste Nederlandse Jamkoningin, zijn vele jamkoninginnen het visitekaartje van de Nationale Jammarkt geweest. Allen kijken met veel genoegen terug op hun majestueuze optreden en kunnen het van harte aanbevelen.

De verkiezing wordt georganiseerd door een, namens de stichting Nationale Jammarkt Neede ingestelde, keuzecommissie. De winnaar krijgt een cheque ter waarde van 250 euro aangeboden en wordt door een aantal ondernemers geheel in het nieuw gestoken, gekapt en opgemaakt. Jij bent op de Nationale Jammarkt namens de organisatie de prominente ambassadeur van en voor alle standhouders. Na de Jammarkt ben je ook nog een jaarlang hèt visitekaartje van Neede en behoren het fruitcorso in Tiel en het Erntedankfest in Gescher tot mogelijke uitstapjes.

Meld je aan vóór 31 mei. Ben je tenminste 20 jaar, kom je uit Neede en heb je de frisse, fruitige uitstraling? Meldt je dan nu aan. Schrijf in een brief op een originele manier waarom jij Stephanie wilt opvolgen en stuur een recente foto mee. Misschien vindt je iemand anders dé geschikte kandidaat om te nomineren. Ook in dat geval kun je jouw kandidaat met motivatie en foto voordragen.

Aanmeldingen kunnen vóór 31 mei gestuurd worden naar: Stichting Nationale Jammarkt Neede, Postbus 40 7160 AA Neede. Of naar [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven