Kinderen stelen de show tijdens Pigpop

VOOR-BELTRUM – Jeugdigen uit Voor-Beltrum hebben zaterdagmiddag 25 mei voor vermaak gezorgd tijdens Pigpop. De kleine BN’ers steelden de show op het grote podium. Een mix van dans en muziek zorgde voor spektakel. De tent aan de Grolseweg was goed gevuld (zie foto’s). Buiten was er ook van alles te beleven. Voet- en volleyballers gingen met elkaar de strijd aan. ’s Avonds en ’s nachts ging het dak er letterlijk en figuurlijk af. De tent zat bommetje vol. Spawn, Villa Zeno, The Pignose Willy’s, Traumahelikopter en El Jando lieten de menigte swingen. VJ Jos begeleide de muzikanten met prachtige beelden. De organisatie is tevreden over het aantal bezoekers. “Vooral het mooi weer heeft hieraan meegeholpen. Iedereen was aan het genieten!”. Via deze weg wil Pigpop de vele sponsors ook bedanken. “Zonder hun hadden we dit niet voor elkaar gekregen.”

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=3735]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven