Lochuizen heeft weer zin in zomerfeest

LOCHUIZEN – Het zonnetje begint zo langzamerhand de overhand weer te krijgen, het gras in de weide is weer mooi groen, de voorspellingen lijken voorlopig gunstig. Kortom: laat dat zomerfeest maar weer komen. In het weekend van 21, 22 en 23 juni organiseert het noaberschap Lochuizen voor de heel veelste keer weer het Zomerfeest Lochuizen. Een gezellig, compact en creatief feest met voor elk wat wils. In het kort het programma: Vrijdag: Noaberuurtje met BBQ, een samenvoeging van het bedrijvenuurtje en de Noaber BBQ, gevolgd door het vogelschieten en de avond afsluitend met het programma van Tonnie’s Verjaardag onder begeleiding van een DJ en twee geweldige gastvrouwen.

Kortom, weer een verfrissend, gezellig en dorstig  programma. (geen entree, opgave alle activiteiten via [email protected]). Zaterdag: Kinder- en jeugdmiddag, volleybaltoernooi, klootschieten en een 5-kamp. In de avond de feestband Blind Date i.s.m. de 80-80 drive-in-show. (Entree € 7,00) Zondag: Uiteraard zullen de Noaberspelen niet ontbreken tijdens Zomerfeest Lochuizen. Dit jaar zelfs een nieuwtje, de hellingbaan is aangevuld met een ware fiets em d’r in balk! Bekijk snel de foto’s op de Facebookpagina en like.

Het gehele programma wordt begeleid en afgesloten met Radio Lochuizen i.s.m. de 80-80 drive-in-show. Kortom een waardige afsluiting van ons jaarlijks terugkerende feestweekend. We heten iedereen dan ook graag van harte welkom in het weekend van 21, 22 en 23 juni in Lochuizen.

Meedoen met activiteiten op vrijdag, zaterdag of zondag? [email protected] Meer informatie: www.lochuizen.nu of www.facebook.com/zomerfeestlochuizen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven