Opgave voor Berkelbridge in kruidentuin

EIBERGEN – Op 25 mei – met als uitwijkdatum 1 juni – wordt er van 10.00 tot 15.30 uur weer een drive gehouden in de prachtige kruidentuin van Eibergen. ”Ook dit keer is het uitgangspunt weer dubbel genieten: van de tuin en van het bridgen”, zegt Jan Pietersen.

Mocht het op die data vanwege het weer toch niet lukken, dan wordt in september nog een poging gewaagd. Degenen, die zich aanmelden voor bovengenoemde data krijgen dan tijdig bericht van mij over nieuwe data in september. Op de donderdag, vooraf gaande aan de geplande datum krijgt u – via de mail – bericht over het wel of niet doorgaan van de drive.

Het aantal deelnemers is aan een maximum gebonden en in volgorde van binnenkomst wordt u geplaatst. Per omgaande krijgt u een mail met uitgebreide informatie. De winnaars van elke lijn krijgen een jaarkaart voor de kruidentuin. Informatie en opgave: [email protected], 0545 473194.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven