Overlast bij Pannakooi wordt aangepakt

BORCULO – De gemeente Berkelland gaat de overlast in en bij de pannakooi ter hoogte van de zompenloods in Borculo aanpakken. Politie Berkelland ontvangt de laatste tijd klachten. Vooral in de avond en nacht is er veel overlast. Om de overlast te beperken is het na 19.30 uur niet meer toegestaan in en rondom de kooi te verblijven (was voorheen na 21.00 uur). De gemeente doet er nog een schepje bovenop. Deze maatregel geld ook voor vijf meter rondom de Pannakooi.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Overlast bij Pannakooi wordt aangepakt”

 1. Er blijkt een grote vraag te zijn onder de jeugd voor een vaste plek. En plek die ze zelf kunnen regulieren. Jongeren weten veel. Wat wel en niet kan/moreel gedrag. Je ontmoet elkaar om te chillen. Ieder is dan gelijk. Probleem is dan de omgeving. Ieder heeft wel te klagen. Juist op die plekken waar ze elkaar nu ontmoeten.

  Het is jammer dat de Borculose burger/ouder het pikt dat men een maatregel neemt om de druk op de jeugd te verhogen. De TIJD van er te mogen zijn te verkorten bij de Panna kooi. Waar moet je dan naar toe? Er is verder niks
  .

  Als spreker van de jongere is mij gevraagd het volgende duidelijk te maken.

  Gewoon een plek om er te zijn. Waar niemand last heeft. Er zijn zat panden die gesloopt gaan worden, maar dan over 7 jaar. Laat ons daar chillen. Weet de wijkagent ook waar we zijn, Hoeven we niet meer opgejaagd te worden door bekeuringen omdat je te laat ergens bent.

  Vriendelijke groet Wilco

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven