Pigpop: Bekende bands op het podium!

VOOR-BELTRUM – Het belooft een prachtige avond te worden, met landelijk bekende bands als de Pignose Willy’s, de traumahelikopter kan dat niet anders. Maar ook bands als Villa Zeno, El Jando en Spawn zullen er voor gaan zorgen dat het publiek ’s avonds op Pigpop zal worden verwend. De organisatie is er bij de derde editie in geslaagd om qua muziekprogrammering wederom een stap voorwaarts te maken. Met een programma dat staat als een huis laat Pigpop zien dat ze in drie jaar een blijvertje is geworden en dat Pigpop ook een écht festival is. ”We zijn trots we als relatief klein festival namen als de Pignose Willy’s en de traumahelikopter op ons affiche hebben staan”, vertelt Jochem Beunk. ”En natuurlijk maken Villa Zeno, El Jando en Spawn het affiche compleet. We werken samen met 3voor12 Gelderland. Zo hebben we dit jaar een Pigpop-podium en een 3voor12-podium.”

”Ook hebben we dit jaar VJ Jos, hij zal met zijn beelden het plaatje letterlijk compleet maken. De avond zal knetterend worden afgesloten met DJ de Rooje Neger. Dat belooft wat te worden”, lacht Jochem. Zonder het Biggenparadijs zou Pigpop geen familiefestival zijn. Al drie jaar werkt de organisatie van het festival nauw samen met kinderopvang ’t Belhameltje. Het Biggenparadijs is een samenwerking tussen beide. ”We zijn enorm blij met deze samenwerking”, aldus voorzitter Sander Esselink. ”Het is een prachtig onderdeel van ons festival. Mooi om te zien hoe de kinderen zich ‘s middags kostelijk vermaken bij al die activiteiten.”

Het eendaagse festival vindt plaats op zaterdag 25 mei op het terrein van café Halfweg in Voor-Beltrum. Overdag is de toegang geheel gratis en ’s avonds betaalt de bezoeker slechts €10,- aan de kassa. En in de voorverkoop kosten de kaarten €8,-.

Ook zijn de toegangsbewijzen via de website dit jaar online te bestellen. Voor meer info: www.pigpop.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven