Spetterende bloemenzee in hartje Ruurlo!

dsc05245RUURLO – Het is een ware attractie: de bloemenzee bij Groot Jebbink in Ruurlo. Vanaf 6 mei is het perkgoedseizoen bij de Berkellandse bloemen- en plantenhandelaar geopend. Het aanbod is enorm. “Dit is uniek in de regio. Bijna niemand heeft zoveel aanbod en assortiment. We zorgen bijna dagelijks voor verse aanvoer. De planten komen rechtstreeks van de kwekerij. Daardoor kunnen we een contante kwaliteit aanbieden.” Spaanse margrieten, Begonia’s, Geraniums, Petunia’s, Vlijtige liesjes en onder andere Lobelia’s sieren de kas van Marco Groot Jebbink. ”Dit zijn de bekendste soorten. Maar ook voor andere stekperkplanten kunnen mensen bij ons terecht. Denk aan Scaevola, Diascia, Verbena’s, Million Bells en Bacopa.” De planten zijn in alle kleuren verkrijgbaar.

Groot Jebbink geeft aan dat mensen vanaf deze week massaal de bakken gaan vullen. “Dat heeft vooral te maken met moederdag. Je kunt toch niet met lege handen thuis komen!” lacht Marco. Naast de zaai- en stekperkplanten verkoopt Groot Jebbink ook kuipplanten. Oleanders, Solanums, grote witte en roze margrieten, Dipladenia’s, Bougainvillea, en mooie rode Cordylines en passiebloemen. Ook voor mooie hangpotten kunt u bij Groot Jebbink terecht. De Ruurlose ondernemer verkoopt ook vaste planten, groetenplanten kruiden snijbloemen en decoraties voor binnen en buiten.

In de kas en in de bloemenwinkel zijn mooie hoekjes ingericht (beleving). Hier kunnen mensen de nieuwe trends ontdekken. “Er zijn zelf mensen die tijdens een wandeling of fietstocht hier komen kijken. Ik geniet van al die vrolijke gezichten. Er komt automatisch een lach op hun gezicht. En dat komt allemaal door de bloemenzee! ”, zegt Marco.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3693]

 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Spetterende bloemenzee in hartje Ruurlo!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven