Team Albert Heijn fietst voor Join4energy

NEEDE – Ad Tetteroo, Henk Willemsen, Patrick te Rietmole en Albert Temmink (team Albert Heijn Neede) proberen aankomende tijd zoveel mogelijk geld in te zamelen voor stichting Join4energy. Op dit moment hebben de mannen al 5000,00 euro verzameld. Op 1 juni doen de sporters mee aan de Mont Ventoux Challenge in Frankrijk. Ze beklimmen die dag de steile berg van 21,4 kilometer. Join4energy verzorgt deze tocht met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekten. Temmink: ”Ik hoef dan slechts één dag te knokken, terwijl kinderen die lijden aan een energiestofwisselingsziekte, dat elke dag moeten doen.” Op Join4energy.nl is meer informatie te vinden daar kunt u het Needse team ook sponsoren. Gaan er nog meer Berkellanders naar Mont Ventoux? Laat het hieronder weten!

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Team Albert Heijn fietst voor Join4energy”

  1. Janet Konings

    Hallo,

    Claudia Scharenborg en ik gaan ook de Mont Ventoux beklimmen voor het zelfde doel.
    Groeten Janet Konings

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven