Twee gewonden bij aanrijding in Neede

IMG_1111NEEDE – Op de Geesterseweg in Neede zijn vrijdagmiddag 3 mei (14.45 uur) twee personen gewond geraakt. Een auto en een bestelbus kwamen met elkaar in botsing. De brandweer moest een persoon uit de personenauto knippen. Deze is later voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de tweede gewonde is naar het ziekenhuis overgebracht, maar deze hoefde niet uit de auto geknipt te worden. De schade aan de voertuigen is enorm. Tenminste één auto raakte total-loss. Beide voertuigen zijn afgesleept. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

De VOA vraagt een mogelijk belangrijke getuige zich te melden. Het gaat om de bestuurder van de auto met paardentrailer die vlak voor het ongeval op de weg stond.

Ook getuigen van het ongeval die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht zich te melden. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


[nggallery id=3681]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Twee gewonden bij aanrijding in Neede”

  1. Dat is een beste klap geweest, die voertuigen hebben hun werk uitstekend gedaan, 30 jaar terug was men er wel anders afgekomen.

  2. Nauw ik geef je gelijk. De gordel en auto heeft ons gered. We hopen dat met de tegen party alles goed gaat.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven